Затворници са колабирали след като са пушили бонзай в затвора в Пловдив в неделя, научи TrafficNews. Повече от 20 човека са изпаднали в несвяст за около половин час, а след това са се свестили. Повечето припаднали са били на 3-ти пост. "Вървяха като зомбита и се свличаха на земята" разказват очевидци. 

Основен дилър на 3 -ти пост , според затворници, е Батмана, а на 6-ти пост затворник с прякора Лъвчето. Бонзаят, който е пратил затворниците в несвят, е бил нова стока. 

През април 2020 Цветан Господинов – Батмана,  бе заловен с наркотици. Господинов е задържан да продава, като в същото време у себе си е държал 30 грама наркотик. По думите на лишени от свобода, това се равняват на 30 дози. Една от които се търгува срещу цигари, хранителни пратки или пари. Понякога „закъсалите” разменят ценни вещи срещу доза, като пример – телефон, часовник и други. Самият Цветан Господинов  е в затвора,  където излежава присъда за грабеж. 

Името на Цветан Господинов е известно сред криминалните среди, но сред обществеността нашумя около случая с палежа на колата  на шефа на затвора – Божил Иванов. Тогава Батмана „изпя” тримата в последствие подсъдими – Доктора, Жабата и Тъпото.

Батмана бе хванат и голяма „далавера”, свързана отново с продажба на дрога, а печалбата бе прекарвана през DMS сметка. За да си поръчате дрога в затвора е достатъчно да изпратите СМС със съдържание DMS  JASMIN!

Кампанията бе насочена уж към жени, които само си отглеждат децата и се нуждаят от подкрепа. Тя бе регистрирана в Пловдив на 13 май 2019, а нейн основател е не кой да е, а криминално проявеният Цветан Батмана.  Той продавал дрога, а вместо пари, клиентът изпращал СМС-и към номера на “Жасмин”.