В Пазарджик, убийство като това на Татяна Стоянова не е имало. Не мога да кажа дали извършителят е професионалист, но Пазарджик е един спокоен град и това, което се случи е наистина странно. Този, които е извършил убийството не е имал никакви задръжки. Това заяви полковник Жоро Стоицев, който е бивш началник на полицията в Пазарджик.

Не мога да кажа какви са били мотивите за това тежко престъпление, защото малко познавам работата и личността на Стоянова.

"Когато е слаба държавата, силна е мафията, за това се случват такива убийства. На хората трябва да им е ясно, че МВР трябва да бъде оставено на мира, за да работи. Там трябва да има кадърни хора, а не политически назначения. Когато някой не иска да свърши нещо го прехвърля на МВР, което се превръща в отговорно за всичко”, каза също Стоицев. Пред радио Фокус той допълни, че се надява колегите му да разкрият извършителя на жестокото убийство.

„Няма нови сведения до този момент. Работим по няколко версии, но не можем да ги оповестим”, заяви пред TrafficNews.bg говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова е извършено професионално, със заглушител. Според една от версиите застреляната вчера 34-годишна жена е била следена, а покушението над нея е било планирано.

Стоянова е била застреляна с 5 куршума - ВИЖТЕ ТУК 

Видео от нощта на убийството - ТУК

TrafficNews.bg