Събота, късен следобед. Огромен бял ролс- ройс е паркиран пред заведение, украсено с червени и черни балони. Певица с черна рокля от пера и високи токчета се кърши и припява парчето на Галена и Фики - "Ламборгини" , децибелите са на макс, вдигат се наздравици с шампанско. Ако смятате , че сюжетът се развива пред някой от чалгаклубовете в Пловдив, сте се объркали жестоко. Всичко това се случва в центъра на квартала на творческите индустрии - Капана. 

Абсурдното за мястото парти е било по повод дипломирането на дъщерята на собственика на заведението , а близки и приятели на семейството се събраха, за да изпратят абитуриентката. Огромните колони, монтирани пред бистрото, озвучиха целия Капан с дива чалга, а пловдивчани, които минаваха от там не можеха да повярват на очите и ушите си.

"Дай му газ и го няма пазя аз, яко бас, дръпна партито на макс" и "Джипиеса нИ мЪ  намира, тая вечер ще си пръскам панаира" и други безумни текстове втрещиха минувачите, част от които пристигнали в Пловдив за фестивала "Вино и Гурме" и след дегустациите бяха решили да посетят и другата "културна" дистинация в града - Капана. 

Сред "чуждестранните" туристи бяха забелязани тв водещата Мария Силвестър, Любен Дилов - син, актьорът Явор Бахаров и други популярни лица от екрана. 

Клиенти на съседните бистра коментираха, че чалга партито вече е преминало всички граници. "Капана вече няма нищо общо с първоначалната си идея, тук няма нито творчество, нито индустрии. Това е огромна парти зона, която фунционира почти денонощно" смятат посетителите. В края на всяка седмица част от квартала се превръща в открита дискотека с диджеи и изпълнители, а партитата продължават до сутринта.

Заведението, сменило звуковия фон на квартала в събота вечер, е същото което преди време влезе в новините с абсурдния си екстериор. Собственикът бе облепил фасадата с "жизнерадостно" фолио на цветя, което предизвика намесата на общинските власти.