„Не е имало физическо насилие от страна на шофьора на джип срещу шофьорката и нейния съпруг, който е бил в линейка” това заяви на извънреден брифинг тази сутрин в Пловдив  шефът на пловдивската полиция Атанас Илков по повод скандалът, избухнал  на булевард „България”.

Той допълни още, че веднага след инцидента е разпитан и шофьорът на линейката, потърсени са и свидетели, но информацията за физическо насилие не е потвърдена от никой. Шофьорът на джипа е разказал пред органите на реда, че не е бил допуснат от водачката на лекия автомобил да мине пред нея и затова е спрял да й поиска обяснение. Мъжът е с чисто криминално минало.

Към този момент не е предоставено и медицинското удостоверение от  потърпевшата.

Най-вероятно шофьорът на джипа ще получи административно наказание за това, че е засякал лекия автомобил.

Проговори пловдивчанката, ударена от шофьор на джипТя придружавала линейката, в която бил съпругът й

Припомняме, че дъщерята Силвия разказа пред репортер на TrafficNews.bg, че шофьор на лъскаво возило с пловдивски регистрационен номер на няколко пъти се опитал да засича движещите се в комплект автомобили - майка ѝ /И.П./, шофирала лек автомобил зад линейката, в която превозват 47-годишния ѝ баща /Д.П./, който няколко дни по-рано в получил инсулт. По думите ѝ, след второ засичане, водачът на джипа излязъл навън и ударил майка ѝ с юмрук в лицето, а сетне хванал за блузата бащата, който се притекъл на помощ. Силвия обясни, че майка ѝ има медицинско, в което е разписано, че вследствие на инцидента жената е получила комоцио.