Една от Най-голямите фирми за производство на подправки и здравословни храни в Пловдивско – „Радиком” участва в престижно изложение за храни и напитки за туризма, което се провежда в Слънчев бряг. Там компанията получи номинация за „Най-добре подреден щанд”. На него са изложени различни видове подправки и продукти, които се произвеждат на базата край Калековец.

В същото време за трета поредна година „Радиком” защити най-високия стандарт за безопасност на храните. Това се случи, след като специална комисия от одитния орган направи детайлна проверка в производствената база.
-На какво изложение участвате в момента?

Тази година решихме да участваме в изложенията „Всичко от А до Я " и в "Храни и напитки за туризма", които се провеждат в Слънчев бряг”, заяви Кунка Станчева-регионален мениджър на „Радиком” за Южна България.
От компанията са и с определени очаквания към изложението.

„Очакваме по-мащабно развитие на дейността ни и нови клиенти от Хоре Ка и Ритейл канала като презентираме предимствата на нашите продукти”, казва още Станчева.

От „Радиком” участват и в надпреварата за най-добър щанд.

„Желание и професионализъм се крие зад успеха на компанията ни и постоянното й разрастване. Българските производители имат право да покажат най-доброто от дейността си по подобаващ начин. Изложили сме топ продукти и засилваме вниманието към клиентите ни с подправки, подправкови смеси и зърнени храни собствено производство с най добро качество. Искаме да бъдем в помощ на нашите настоящи и бъдещи клиенти, точно като слоугъна на РАДИКОМ "Партньор на професионалистите в кухнята", обобщава още регионалният мениджър за Южна България.

„Разполагаме със съвременни машини и модерни технологични линии, разположени в новата ни производствена база в с. Калековец. Нашият високо квалифициран и мотивиран екип от специалисти следи за стриктното спазване на изискванията и принципите на FSSC 22 000, ISO 9001 и НАССР и основната цел и задача на всеки служител е да задоволим изискванията и нуждите на потребителя.”, допълва главният технолог на „Радиком” Гергана Петкова.

TNS.bg