Един от тарторите на агитката на Локомотив Пловдив Тишо претъпя успешно първата операция на коляното след като пострада в катастрофа, докато караше мотопеда си. Той е добре и за първи път от няколко седмици се чувства оптимистично настроен.

"Благодаря на всички, които до този момент отделиха от залъка си, за да ми помогнат. Няколко момчета от фракции ми помогнаха с определени суми. Едно момче ботевист също помогна. Специално искам да благодаря на г-н Попов от Рефан, който онзи ден сам дойде в нас и ми се скара, че не съм го потърсил. Той и фирмата му покриха разходите по първата ми операция, която вече мина. Цялото ми семейство сме му много благодарни. Хирургът ми Панче Димитриев е истински факир. Специални благодарности и на него, за отношението и вниманието към моя случай. Няма такъв лекар в България. Македонец е, но му казах, че ако напусне страната някога насила ще го върна. Уникален професионалист", разказа Тишо. 

TrafficNews.bg първи разказа историята на тартора на агитката на Локомотив Пловдив, който пострада в тежка катастрофа. 

38-годишният пловдивчанин управлявал мотопеда си, като заедно с него бил и 9-годишния му син. На едно от големите кръстовища в Пловдив обаче лек автомобил му отнема предимството и го удря. Тихомир спасява детето, но той е потрошен.

Инцидентът става следобеда на 31 юли на кръстовището до Аграрния университет в Пловдив, близо до дома на Тишо.

Още за инцидента и какво разказва той пред Трафик ТВ - ВИЖТЕ ТУК


TrafficNews.bg