Майката на убитата в хотелска стая Златена Стоянова не познавала Димитър Ръжев – сочен за извършител на деянието. Почернената жена проговори за жестокото посегателство във Фейсбук профила си.

„Всички,  които познаваха моето златно момиченце, нека й кажат едно последно сбогом. Тя никога вече няма да бъде между нас! Убиец отне живота на детето ми днес! Сбогом слънчице на мама. Чакай ме там, аз ще дойда при теб! Обичам те,  красива кукличке!”, написа  Гергана Йорданова.

Много приятели на майката са изказали съболезнования.

Както TrafficNews.bg съобщи, убийството се случва в столичния хотел Рила в стая, наета от момичето за период от 3 дни до неделя включително. Димитър слязъл на рецепцията в неадекватно състояние и видими наранявания. Междувременно девойката била открита с множество травми, прободена с вилица в окото и удушена в стаята.

Според неофициална информация и Димитър, и Златена са били в алкохолно-наркотичен делириум. Това изобщо не е изненадваща констатацията - Димитър е бил хероино зависим и преди около 7-8 години е бил в комуна, гласи информация от източник на TrafficNews.bg. Дали заради дрогата, или личностни особености, от край време Димитър е бил много агресивен. 

Димитър е сниман заедно в Златена в пловдивски поп-фолк бар в нощта на 11 срещу 12, когато двамата посетили студентско парти. От снимката по нищо не личи, че в края на същата седмица, младата девойка ще бъде убита по особено жесток начин и то от човека до нея.

Разкрития: Димитър и убитата Златена са купонясвали в Пловдив дни преди смъртта на момичето СНИМКИЖената на Ръжев го напуснала, заради системен тормоз