„С годините ще си тръгнем, напсувани и непростени. А ние бяхме само това, което вие не сте. Не бехме подлоги. Плачете за този, който ви дразнеше. Сбогом Милене, усмихнат тиквенико, сполай ти за думите. И смелостта, копеле”. Това написа в профила си във Фейсбук Мартин Карбовски минути след като стана ясно, че колегата му Милен Цветков е загинал в автомобилна катастрофа. И публикува него негова снимка.

Постът му има над 1700 коментара и 2100 споделяния. Цяла България скърби за журналиста.

„Празнота в журналистиката! Мястото му ще остане празно, незаета. Защото беше НЕПОДПРАВЕН журнист, със свой собствен почерк, журналист ,който не беше подлога на властта,която и да е тя. Празно, много празно ще остане там мястото му,просто не е истина, ще липсва не само на мен, но и на много хора,обичащи безпристрастната журналистика и нейните безпристрастни журналисти”, пише Живка Чавдарова.

„Не мога да повярвам. Голямите хора винаги си тръгват на свели празници. Бог да го прости. Нямам думи”, споделя Митко Шипков.

„Дълбок поклон Милен пред теб и смелосттакоято име да казваш истината Почивай в мир и пази онеправданите българи, ако е възможно”, пише Зоя Йолкичова.

Наталия Христова споделя: "Бог да прости Милен Цветков! Болката ме стисна за гърлото, не е нормално безнаказано да се движат по пътищата толкова първосигнални безхаберници! Милен Цветков беше борбен и упорит човек! Дълго време следяхме предаванията му, беше станал почти част от семейството! Винаги съм му симпатизирала! Лек път към отвъдното, @Милен Цветков!"

Милен Цветков загина в жестока катастрофа в СофияТежкият инцидент стана край столичен мол

Кой беше Милен ЦветковСамо преди дни се завърна на екран