Той                                                                                            

28 декември

-Мамка му! Къде ще ходя на тая Нова година, какво ще снимам, ще се изложа ако стената ми е празна?!

-Споко, един приятел ме светна-мога да се тагвам без да съм на точното място, ся ще ги съсипя кифлите дето вече се снимат по бански в Дубай. Разрових се из нета, видях ги модерните, имам план- вече не мой ме бутнат!

30 декември

-Чичо Митко, ще ми дадеш ли да се снимам в твоя мерцедес без да го паля само за 2 минути?

-Уes! Върза ми! Имам уникалната снимка. Личи си, че аз карам-сега отивам при леля тя винаги има хубаво уиски ще направя няколко снимки на бутилката, че с тая домашната в къщи дето татко я пие...

31 декември

-Всичко е по план- имам 87 лайка на колата и 15 коментара,имам и селфита с бутилката, списък с дискотеките- няма кой да ме събори-големец съм!

Тя

28 декември

-Мама почти се съгласи, но Тати полудя-не ми взеха ботушите !Били лятни, за певици, не за деца като мене-ми нали аз точно такива исках като на Преслава, и ги намерих за 70лв.Ще се самоубия какво да правя сега,на Мими винаги и взимат каквото иска, и се гримира, и бельо с подплънки има-майка и е уникална -води е с нея по заведения и е запознава с нейни приятели.

Само да можех да взема от нея готиния тип от 11-ти клас дето продава трева в училище и знае всички дрехи - тя си купува от него.....Нямам друг избор ще се снимам по прашки, само че ще сложа снимката в някоя от групите,че Тати се е научил да ми гледа профила.

29 декември

-Бях в кафето до училище,запознах се с Иван. Готин е много, целият в татуировки, има много яка кола -вдигна 180 на Цариградско,снимах се вътре после и как слизам, ся ще се изядат от яд!

30 декември

-Иван дойде до нас. Взе ме и ме води в „Планет“ там дето снимаха под прикритие-познаваше почти всички-ще се побъркам,пих уиски беше ми много яко и отпуснато,целувахме се,после пак, в колата каза,че ако му го лапна ще имам ботушите. Полудях!  Попитах го наистина ли, а той ми показа цяла пачка с пари.

-31 декември

-Снимам се ботушите и по прашки-така реших. Вече съм голяма. Нова година e!  Слагам снимката на мойта си стена, парите съм си ги изкарала сама не ме интересува кво ще каже Тати!

-I’m feeling Happy J

Около мен гъмжи от хора-празнично настроени,облечени видимо доволни и усмихнати,подсмихват се самодоволно. „Запазих местата още септември“, тоя смотаняк с Петя ще го духа там в ъгъла аз съм точно в центъра, само като се замисля кво ли не направих за тая маса, но си заслужаваше-даже ся ще ги щракна и ще постна уж, че снимам купона.Браво идеално се получи. Сервитьора снима и нашта маса, даже слагам снимките една до друга в обща-много съм добра.

Еееее тая проста кифла с ква снимка изгря.  В Париж е, баси и ресторанта-курва, и с ква рокля е, сигурно е от там. Няма нищо, после ще компенсирам в чалгата имам маса  във випа  ще го размажа тоя моя. Искам да ходя по салфетки поне 30см.

11:40 е, има шампанско в куверта. Всички са го приготвили да го отварят- снимах ги. Да ама не познаха- поръчах френско от 175лв. Направо ги разбих- имам 10 снимки сега ги качвам-да го духате неудачници,аз съм принцесата!

12:05 следя постовете трябва ми нещо умно,трябва ми някой умен,ще изчакам още 3 минути и ако не се появи нищо от стените на известните дето съм аднала в приятели, ще сложа едно „за много години“ и ще компенсирам със снимки от чалгата, имам и снимка от едно джакузи дето не съм я  поствала- пазих я за Нова година- ще я публикувам сутринта като се прибера,там устните са ми на 10 дена, перфектно съм излезнала-ще се побъркат!

Намерих го! Перфектен е тоя! Май е някъв писател,никога не съм чела нещо по умно-копирах го и го постнах. Дерзайте- имам 135 лайка за 12 минути.

Имам един в Приятели дето е в същото заведение- ся качи снимка,не го познавам ама бая хубави коли кара във фейса,гледала съм му профила много пъти,тая кифла дето е с него ще е издухам за закуска-я да видя мога ли да е намеря в неговите приятели. Готово! Срещнах го уж случайно до тоалетната, запознахме се-не е зле. Тия дни мога да отида на една тренировка в неговия фитнес.

Незнам колко е часа ама тея полудяха избутаха ми постовете надолу,ще споделя пак да се кача нагоре,ся качвам и салфетките,взехме за 500лв.,направо побеля!

-I’m feeling Happy J

Направо незнам кога ще се веселим и танцуваме, всички полудяха яко постват, гледам и тея в бара не спират,цяла България поства!

Моя тъпак иска да си ходим, приспало му се,само в телефона съм гледала-тъпак,имам 5000 приятели и 2000 дето ме следват, в бара има не повече от 500-няма да стане работата! Отиваме на поне още едно място ,има хора вече дето от 3-то различно място се тагват!

Прибрах се,  не издържам вече,  очите и пръстите ме болят, но съм доволна имам материал и за утре,снимах 4 тупалки с еднакви номера пред чалгата,направих се че слизам от едната,няма кой да разбере. Тея са некви баровци дето не са от тука-направо ще изпукат от яд,чакам да стане 09:00 и качвам снимката от джакузито с текст relax-мислих много, но това е достатъчно.Ще си навия телефона към 12:00 да стана.  Василовден е, трябва да намеря нещо подходящо да го сложа на стената на един дето от 1 година искам да го закача и нещо ми бяга.

Лягам си, доволна съм- ся пак разглеждам вечерта от начало докрай,лайковете се движат добре,коментарите също сигурна съм,че ще се изядат,снимам дупето в огледалото така,че да се вижда и 6-цата въпреки,че ми я знаят и си лягам.

За много години!

Валери Иванов, TrafficNews.bg