Няма по-голямо щастие от това да се сдобиеш с рожба. Семейство от пловдивското село Кадиево е разбрало това, но не и преди това да се сблъска с трудностите на проблемното зачеване. С помощта на екипа на д-р Конова и КИРМ-Плевен обаче те извървели пътя до успешна ин-витро процедура. Днес Красимира и Йордан Пашови се радват на двегодишния Борислав.

Тяхната история започва през 2011 година. Тогава 35-годишната Красимира и 38-годишният Йордан започват с опитите да станат родители. Четири месеца обаче не са имали успех. Това не ги отчайва. И до ден днешен Йордан си спомня думите на семейна приятелка: „Което има да живее, няма сила, която да го спре”.

Семейството си направило изследвания, но те не показали да има проблем. Един ден обаче се намесва съдбата, както самата Красимира се изразява. В хотела, в който тя работи, се провела акушеро-гинекологичен форум. Така тя случайно се срещнала с доктор Конова и екипът на КИРМ-Плевен. Със съпруга и решили да опитат и на това място.

Последвали нови изследвания, някои от които не били правени до момента. Диагнозата на Красимира била потвърдена. Едва за няколко месеца се стигнало от период на изследвания до същинската ин-витро процедура. И чудото станало – на 19 декември тестът за бременност показал положителен резултат.

9 месеца по-късно на бял свят се появил малкия Борислав. Малгучанът сега кара третата си година, играе, учи се и радва родителите си. Знае кой е създал българската държава и кои братя стоят зад българската азбука. А Красимира и Йордан не могат да се нарадват на малката си рожба.

За това са изключително благодарни на екипа на КИРМ-Плевен. Красимира е щастлива, че клиниката вече е и в Пловдив и много семейства от града и региона ще могат да се възползват от тяхната златна грижа.

Не губете нито минута, призовава майката на Борислав двойките с репродуктивни проблеми. Ако има проблем – отидете, изследвайте се, направете необходимото, защото няма по-голямо щастие от това. И препоръчва екипа на д-р Конова и КИРМ-Пловдив.

„Това са златни хора”, казва щастливият баща Йордан за специалистите, които вече са като част от семейството. „Те дават на хората най-голямото щастие – помагат им да имат рожба”.

Цялата история на семейство Пашови можете да чуете тук:

Още от TNS TV гледайте ТУК

TNS.bg