Наближи ли Коледа, няма нищо по-естествено от това да вперим поглед в шейната със звънчетата и в червения нос на елена Рудолф. Наричаме го "очакване на белобрадия старец", но истината е, че очакваме подаръците... И в това няма нищо лошо! Постепенно истерията по празничния шопинг започва да ни завладява, а прелюдия към лудото предколедно пазаруване е Черният петък. Започнал от Америка и завладял целия свят... 

Знаковият петък на ноември е само след броени дни и пловдивчани вече тръпнат в очакване на големите намаления. А в Мол Марково тепе Черният петък ще прерасне в Black Weekend! Така не само на 23-и ще имате възможност да се възползвате от големите намаления, но цели три дни ще можете да пазарувате с атрактивните отстъпки в търговския център!

И не само! Пловдивчани и гостите на града ще имат шанса да се възползват от страхотните намаления в уютната коледна обстановка на пловдивския търговски център. Пазаруването в най-семейния мол в Пловдив ще се съчетае със завладяващи емоции и възможност за развлечение и отдих на цялото семейство! Отстъпките са си отстъпки, но когато са комбинирани със съпреживяване, Черният петък няма как да не се превърне в истинско семейно общуване и забавление!

Пък и от Мол Марково тепе са ви спретнали такава изненада! Каква по-подходяща подкрепа на Черния петък от една Черна стая с една черна завеса и едни черни кутии?... Пригответе се за играта “Дръпни черната завеса. Спечели подарък“! Мол Марково тепе те предизвиква! Дръпни черната завеса и виж какво те очаква! Всеки клиент на Черния уикенд в периода 23, 24 и 25 ноември, направил покупка на стойност минимум 50 лева, ще си тръгне с подарък! Заповядайте в промокъта между 11.00 и 19.00 часа. За повече информация: https://goo.gl/XKJou4

Жените вече се готвят да напълнят чантите с маркови дрехи на изгодни цени. Майките и бащите очакват с нетърпение намаленията в магазините за детски стоки - а те стигат до 70%! Мъжете си точат зъбите за пoтpeбитeлcĸaтa eлeĸтpoниĸa... Шопинг маратонът идва!В Мол Марково тепе той ще започне в 10 часа в петък и ще продължи до 21 часа в неделя. А намаленията са от 20% и ще достигат до 70%!

Ето и някои от тях:

GiAnni – Black Weekend Намаление -20% на 23, 24 и 25 ноември.

Andrews/ ще бъде част от световната инициатива Big Friday и на 23 ноември ще предложи специални цени – 40%.

Douglas – Beauty Weekend от 23 до 25 ноември. Възползвайте се от -15% на всичко и -20% с Beauty Card*

Paolo Botticelli – -50% на избрани модели от Нова колекция.

Carnival Kids – Big Weekend с намаления от -20% до -70% на 23, 24 и 25 ноември

Terranova – Black Friday -30% на всичко.

Намаленията в повечето магазини ще продължат до края на седмицата, но не забравяйте, че всяка една промоция е до изчерпване на количествата, което означава че най-добрите промоции могат да се изчерпят в рамките на часове - затова не се бавете!