Вицепрезидентът на БФС е затворена страница за мен, сподели големият български футболист Димитър Бербатов. Той направи това на въпрос защо не е споменал името на Йордан Лечков в автобиографичната му книга "По моя начин", която излезе от печат и вече се продава на пазара. Там Бербатов говори само за „вицепрезидентът на БФС“. Така съм преценил, аз съм авторът на книгата. Търпя критики, но когато са на място и обосновани, каза Бербатов пред БТВ. Припомняме, че преди години Лечков критикуваше Бербо, че не се раздава достатъчно за националния отбор. Това бе и основната причина благоевградчанинът да се оттегли преждевременно от представителния ни тим.

Бербатов обаче призна, че с мениджъра му в Манчестър Юн сър Алекс Фергюсън всичко е наред и обидата вече я няма. Легендарният треньор пренебрегна българина за финал в Шампионската лигапреди години. Да, беше ми тежко и обидно, но след това си говорихме, тжъ сщо призна, че е допуснал грешка. Поканих го да напише предговора на книгата ми, той прие, което беше страхотно, така че всичко е наред, каза Бербо.

Не съм на 25, а на 38. Имам болежки, които сутрин се активират и не мога да бъда толкова активен, както преди на терена. Опитвам се да планирам момента, в който ще напускана терена и как да го съобщя, призна също Бербатов, намеквайки, че няма да играе повече активно.

Съпругата ми Елена не ме е променила, аз съм си същият човек. Тя винаги е знаела с какъв човек живее и какъв ужасен характер имам на моменти. Когато губех или играех слабо ставах агресивен, затварях се, не исках да контактувам. По-добре да нямаше хора наоколо. Сега съм по-улегнал, но отново имам подобни моменти, сподели още Бербатов, който призна, че най-добре се разтоварва с двете си дъщери Дея и Елия.