Грижа, визия, детайл – това са трите основни стълба, върху които се гради програмата за управление на кандидата за кмет на Пловдив Костадин Димитров. Това обяви самият той при официалното откриване на предизборната кампания на Политическа партия ГЕРБ в града под тепетата, което се състоя в пространството пред Градската художествена галерия в Стария Пловдив.

„Казват, че съм мълчалив и работлив. Сега ще ви говоря за работа, работа за Пловдив”, заяви Костадин Димитров и обясни: „Грижата за хората е основният принцип, който ме е ръководил в трите ми мандата като кмет на „Тракия”. Но истинската грижа, не популистката. Всички от екипа ми знаят – сряда е свещен ден, защото е приемен. Всеки свой работен ден съм го споделял с гражданите, воден от грижата за тях, защото това ми дава сили”.

На Пловдив е нужна визия за развитието му като блестящ и очарователен град, какъвто е предопределен да бъде – с широки пешеходни пространства, съхранено културно-историческо наследство, Пловдив – град за хората, каза още Костадин Димитров и допълни, че другият важен стълб е детайла, защото той е в основата на всяка добре свършена работа.

„Благодаря на Изпълнителна комисия и лидера Бойко Борисов, на всеки един член на ГЕРБ и на всички граждани, които застанаха зад моята кандидатура”, каза още Костадин Димитров.

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Димитър Колев представи кандидатите за районни кметове – Георги Стаменов за район „Централен”, Атанас Кунчев – район „Южен”, Илиян Лалев – район „Северен”, Емил Русинов – район „Източен”, Ангел Славов – район „Западен” и Георги Гатев – район „Тракия”.

„Кандидатите ни за районни кметове и общински съветници са професионалисти в своите област, с административен и управленски опит. Те са доказани икономисти, лекари, юристи, финансисти”, изброи Димитър Колев.

На местните избори на 29 октомври ГЕРБ е с номер 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!