Кандидатът за кмет на ПП-ДБ в община Първомай Чавдар Здравчев ще се яви на балотаж в неделя. Дни преди втория вот той получи ключова подкрепа. Ето какво казва Чавдар Здравчев в обръщение към избирателите си преди балотажа:

БЛАГОДАРЯ! На всички избиратели, които повярваха в нас и ни дадоха своя вот по убеждение още на първия тур; на целия си екип, който остава до мен – с цялото си сърце, с целия си авторитет, с цялата си положителна енергия! Благодаря на Асен Кичуков, Ангел Папазов и Николай Бонев - хора от различни политически сили, които застават зад мен на балотажа на 5 ноември и заявяват подкрепата си в името на доброто за нашия град, за нашата община. За да живеем тук и утре!

Изключително удовлетворение за мен носи фактът, че продължавам. За краткото време на предизборната кампания – само месец, аз и моят екип поведохме след себе си много хора, които гласуваха с разум и съвест. Спечелихме второто място на изборите в община, където няма структури „Продължаваме промяната и на Демократична България“ и нито един издигнат кандидат за кмет в селата. За нас това е голям успех, защото разчупихме схемата и изведохме много хора от апатията, продължаваща години наред. Доказахме, че можем!

Чавдар Здравчев е завършил средното си образование в Английската гимназия в Пловдив. Магистър е по български език и литература и по английски език и литература от Пловдивския университет. Работил е като учител по английски език и като експерт по английски език в Регионалното управление на образованието в Пловдив и в Министерството на образованието и науката. 

От м. октомври 2014 г. Чавдар Здравчев е директор на СУ “Проф. д-р Асен Златаров”.

Удостоен с наградата на Синдиката на българските учители в Националния конкурс за директор на годината и с почетното отличие „Неофит Рилски“ - най-високото отличие в образователната система на Република България. Носител e на Почетния знак на град Първомай.  

Първомаец продаде къща и даде сумата на училището в града

Ето как ще се развие Първомай! Приоритетите на Чавдар Здравчев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!