Истински кошмар е преживяла пловдивчанка в автобус по линия 66. В късния следобед в четвъртък 70-годишната жена се е прибирала към дома си в ж.р. Тракия. На спирката на училище „Черноризец Храбър” бавно тя се е опитала да слезе от рейса, но на последното стъпало вратите се затворили и заклещели жената. Пътниците в превозното средство започнали да викат, за да може водачът да отвори и дамата да слезе.

Вратите се отворили, но веднага след това отново се затворили и отново приклещили жената.

Тя се отскубнала от капана, полетяла към спирката, а рейсът отпрашил с пълна газ. За грозната сцена сигнализира дъщерята на потърпевшата пловдивчанка.

„Нито шофьорът, нито кондукторът са слезли, за да видят как е майка ми. Напротив, с мръсна газ продължили по пътя си. Майка ми седнала на спираката разплакана, едва се е прибрала вкъщи. Днес цялото тяло й е посинено”, разказва читателката на TrafficNews.bg.

Цял ден притеснената и в същото време гневна жена се опитва да се свърже с фирмата превозвач – „Автомобилни превози”. Тя е категорична, че няма да остави нещата така.

„Ако трябва ще отида до Община Пловдив и до адресната регистрация на фирмата. Това е гавра с един възрастен човек”, категорична е пловдивчанката.

Наш репортер се опита да се свърже с фирмата превозвач, но на посочения от тях телефонен номер никой не отговаря.

Редакцията на TrafficNews.bg предоставя възможност на „Автобусни превози”ЕООД да представят и тяхната гледна точка за случилото  се.

Снимка: Архив