Майсторът на вкусни гозби Ути Бъчваров вече е с орязан бюджет на своето предаване по държавната телевизия, но въпреки това не смята да напуска БНТ.

"Новият генерален директор Емил Кошлуков намали бюджета, това е самата истина. Но в крайна сметка партньорски се разбрахме, даже в момента сме в период на подготовка за предстоящия старт на предаването. 

Ще има нови водещи, които ще помагат в седмичната схема. В част от предаванията ще съм водещ аз, а старт ще дадем през втората половина на септември", каза пред TrafficNews Ути Бъчваров. 

Водещият призна, че е получил предложения от други телевизии, но е решил да бъде в същата медия, в която е вече 25 години. В новия сезон на предаването ще бъде различен начина на снимане, групиране на снимките и поднасянето на рецептите.

Но Бъчваров е категоричен - ще се запази най-важният фокус на предаването и той е рецептите да се изпълняват бързо, лесно и вкусно.

"Аз съм един от малкото оцелели водещи, които останаха лоялни към тази медия. Не отричам, че получих предложения от други телевизии, но аз продължавам да бъда Ути Бъчваров в БНТ", каза още той пред TrafficNews

Ути Бъчваров вие сармички в Дома за възрастни хора на Коматевско шосеИдеята на организаторите е млади и стари заедно да пресъздадат част от българските традиции

Ути Бъчваров и двете прасета ще зарадват обитатели на старчески дом в ПловдивКметът искал да обяви събитието по този начин, за да види докъде ще стигне хорската фантазия