47-годишната Станка Марангозова, която беше застреляна в столичния квартал "Младост 1" снощи, е заживяла със сарафа Динко Геров след фиаското с нейната финансова пирамида. 49-годишният мъж е израснал в апартамента в блок 18, пред който беше застреляна любимата му. Това разказаха пред TrafficNews съседи на двойката, която заживяла там преди 3 години. 

До тогава жилището на осмия етаж се отдавало под наем от родителите на Динко, които заживяли другаде.  Съседите описват приятеля на Станка като много ведър и позитивен. За разлика от мълчаливата и необщителна Марангозова, той бил словоохтлив и разговарял с всички обитатели от входа, с които се познавал още като дете. 

Именно Динко първи видял застреляната Станка в колата й пред блока. От разказите на съседите стана ясно, че мъжът е бил съсипан от случилото се. Цяла вечер плакал и не можел да намери обяснение защо приятелката му е убита. Той нямал никакви конкретни подозрения, станало ясно при разпита му. Полицията разчита много на показанията му, за да намери някаква следа към убиеца.

Екипът ни не успя да открие Динко, а в апартамента му никой не отговаряше на позвъняванията през целия следобед.  

Никой от живеещите в 18 блок не подозирал, че в миналото си Станка се е занимавала с измами и дори има заведени дела срещу нея. Повечето се отнасяли със съчувствие към нея, защото разбрали, че са й открили левкемия и затова трябва да ходи на химиотерапия. 

Жената винаги била облечена в скъпи и стилни дрехи. Излизала рано от апартамента и се прибирала към 17-18 часа. Избягвала контактите със съседите си, поздравявала и отминавала. 

Какво още разказаха съседите на Станка Марангозова и какви са подозренията им за случилото се, вижте във видеото:

 

 

Разпитват за непознат мъж, който дебнел пред блока на убитата СтанкаЗастреляната с 3 куршума жена страдала от левкемия в последните години

Убитата Станка постоянно получавала заплахи от измамени от нейната пирамидаСред ужилените от нея има хора, които са загубили милиони, МВР работи по всички версии