Пиршества и лукс в Долни Дъбник. Докато 12 експерти не могат да решат колко слепи са братята Горан и Станьо, за двамата купонът не спира. Видеото, с което разполага Trafficnews е поредно доказателство, че те нямат нужда от 100 процента чужда помощ. 

Видео: 

Специален гост на веселбата е известният блогър тираджията Васил Атанасов под прякор "Далаверата". От кадрите отново ясно се вижда, че братята имат проблем с очите, само по документи. Ще видят ли този път експертите? Година след разследване на TrafficNews , в което ви показахме как братята шофират луксозни автомобили при диагноза 100 процента чужда помощ, медиците назначени по случая все още нямат решение слепи ли са Горан и Станьо. Именно заради това решение, прокуратурата е с вързани ръце.

Въпреки ангажирането на всички институции с наглата измама, братята не претърпяха някакви съществени санкции досега. Двамата имат наложени глоби, защото са карали без свидетелство за управление. Такива актове Горан и Станьо обаче имат много през годините. И въпреки шума около тях отново са забелязвани демонстративно да фучат с лимузините си. Домът им е съвсем близо до РУ в Долни Дъбник, но това не ги притеснява, разказват жители на града. Не ги притеснява и факта, че повече от месец токът им е бил спрян заради неплатени сметки. Не сме учудени обаче, че вместо мрак откриваме къщите им да светят. Само можем да предположим как са се сдобили с електричество.

Снимки: Trafficnews.bg

На практика, въпреки образуваното дело и вълната от обществено възмущение, братята продължават да живеят безнаказано. Темида е милостива и за старите прегрешения на единствените слепи шофьори в света. Върховният касационен съд се бави с решението си дали да потвърди присъдите им на по- долни инстанции за пране на пари. Засега от цялата фамилия в затвора е единствено майката на братята, която като Маг Иванка успя да завлече колосалните 2 млн. долара от наивни палестинки.

Комисията "Антикорупция" пък конфискува златни бижута за 250 000 лева и луксозни коли за 140 000 лева от ромския клан в Долни Дъбник. Това обаче не се е отразило на стандарта на живот на Маринови.

Ако бъдат потвърдени присъдите на братята за пране на пари, ще бъде конфискувано имущество на Станьо Маринов за 2 847 297 лева.

А, екипът ни няма да се откаже да публикува видеа и снимки, за да помогнем на експертите с диагнозата на Горан и Станьо.

Колко слепи са братята от Долни Дъбник? Вижте как играят в казино!Докато седми месец дузина лекари бавят експертизата, Горан и Станьо продължават своя безгрижен и охолен живот