През почивните дни в столицата се състоя шоуто със социална кауза "Луда надпревара". Събитието се проведе за четвърти път в България и на него присъстваха над 3000 души. Интересната програма подкрепи мотото за безопасност по пътищата: "Спри агресията по пътищата – стани един от нас!".

Програмата включваше и битка на марките. През първия ден от събитието дългогодишното съперничество на марките Audi, BMW и Mercedes-Benz се пренесе на арената на Околовръстен път в Симеоново.

Надпреварата с адреналин предложи на посетителите си и шоу с кросови мотори по време на паузите, мачкане на автомобили, забавна шоу програма и участие на известни личности от шоубизнеса в състезанието - като Спенс, Дидо от D2, Играта, Валери Иванов - Жокера и Ники Станоев.

Победител в състезанието стана Даниел Гаврилов, който спечели SMART автомобил и купа. 

Шоуто с кауза ще се проведе отново тази година - на 5 и 6 октомври.

"Разпространяваме социалната кауза против агресията по пътищата. Призоваваме всички шофьори да дойдат в една контролирана среда, където да покажат шофьорските си умения, а не да рискуват в неконтролируема среда - не само в столицата, а в цялата страна", сподели пред TrafficNews Десислава Славчева, PR на събитието.