Над  47 000 души са посетили Панаира по време на  четвъртото издание на мегафорума за агробизнес, вино и храни. То се проведе от 21 до 25 февруари и го посетиха гости от  над десет държави - Турция, Гърция, Македония, Украйна, Франция, Италия, Германия, Финландия, Япония, Армения и други страни.

На изложението присъстваха много групи специалисти – фермери, енолози и енотърговци, дистрибутори на хранителни продукти, хотелиери, ресторантьори и дизайнери. Използвани са 63 183 чаши  в дегустациите на вина и алкохолни напитки – рекорд за всички подобни изложения в България.

С успехи се похвалиха и участниците в Международната селскостопанска изложба. Голям интерес предизвика и новото изложение „Дибла – идеи и продукти за интериора“. 

Силно впечатление направи и изложението „Апи България“ с разнообразието от мед и пчелни продукти. Храните и вината, презентирани във „Вкусове от Италия“, се радваха на изключителен интерес,  категорични са организаторите. Повечето фирми заявиха, че ще присъстват и следващата година. Същата е нагласата на участниците и в другите изложби -  общо над 700 компании от 33 държави, които  показаха последно поколение технологии, техника, продукти и услуги по цялата верига от полето до трапезата.