Двамата пострадали при тежката катастрофа, която стана днес по обяд на пътя Труд - Граф Игнатиево, са с фрактури - единият на бедрото, другият на колянната капачка, съобщиха за TrafficNews.bg от УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив, където те са настанени. И на двамата им предстоят операции в Клиниката по ортопедия и травматология.

Единият от пострадалите е и с по-тежка травма на гръдния кош, като цяло състоянието му е по-тежко. По време на операцията на крака ще се присъединят и гръдни хирурзи, които ще му поставят гръден дрен. След това той ще бъде прехвърлен в КАИЛ, защото се налага по-специално обдишване. И двамата мъже има контузии на главата, които обаче не са тежки. 

Припомняме, две от колите в тежка катастрофа, която стана на завой на пътя между Труд и Граф Игнатиево, са се ударили челно. Тойотата и пежото са буквално помлени от страшния удар. От двете коли са и ранените водачи, които са настанени в УМБАЛ "Свети Георги". 

По първоначални данни тойота навлязла в насрещното и се блъснала в опел, завъртяла се и ударила пежо. Пострадали са водачите на тойотата и пежото.