Присъствието на пророчицата Ванга бе силно усетено от всички гости, които станаха част от сватбата на нейната правнучка Кристина. Тържествената церемония се състоя в Благоевград, а партито за гостите бе извън града - в парк Бочиново. Приближени до младото семейство издават, че са усетили силното присъствие на пророчицата още в храма.

"Леля Ванга беше сред нас! Всички я усетихме. Вярваме, че макар да я няма тялом на този свят, духът й още е сред нас и ни наблюдава", споделят близки на феномена от Петрич.

Присъствието й бе усетено най-силно от 22-годишната й правнучка. Открай време се говори, че Кристина е наследила способностите на пророчицата. Започва да получава видения преди 8 години. В началото се страхувала и нямала желание да споделя с никого, разказва на близките си, чак когато познава, че една от приятелките й ще пребори коварна болест, и това наистина се случва.

Освен благословията на прабаба си сред най-ценните подаръци, които Кристина получава за сватбата си, е златна монета от рода на Ванга. Пророчицата я е дала на своята осиновена дъщеря - Венета, тя на наследничката си Димитрина, която на свой ред я предава в ръцете на дъщеря си, пише Novini.bg

"Обещавам да я пазя и да спазя традицията. Един ден ще я предам на моите деца", споделя развълнувано булката.

Припомняме, че избраникът на Кристина се казва Владислав Пашaлиев и също е от Петрич. Преди няколко години се мести да живее в Благоевград, а отскоро е в редиците на МВР и започна работа като полицай. Двамата влюбени дадоха обетите си пред много хора. Сред тях беше и дъщерята на Ванга - Венета, която дойде специално от Петрич. Майката на младата булка - Димитрина, се захвана със задачата да изработи хартиени цветя за празника и вдъхна живот на цялата зала.

В момента младото семейство е на меден месец в Париж.