Пловдивчанин гледа 48 котки в 2 апартамента в Пловдив! Костадин Георгиев е пуснал апел във Фейсбук за помощ, тъй като вече не смогвал да гледа животинките, а си обещал, че няма да подмине животно в беда. Той дори е изтеглил 30 000 лева заем, за да гледа  животните, но и те свършили. В момента той разчита на заплата си от 860 лева. Съседите му пуснали жалби в Общината и скоро може да го накарат да изгонят животните.

Той имал притежавал имот от 5-декара, на който искал да направи частен приют, но не разполагал със средства.

Ето част от изповедта на пловдивчанина без редакторска намеса:

В момента имам 48 котки в 2 апартамента намиращи се в Пловдив и броят им постоянно расте. Обещал съм си че до като съм жив няма да подмина животинче в нужда! Тъй като нямам безгранични възможности, прибирам само малки, болни и наранени животни. Преди година имах само 7 които бях приютявал една по една в продължение на 8 години, но в един момент реших че трябва да се раздам повече и да направя нещо по значимо и броят започна да расте.

Прибрах 6 малки котенца на веднъж, като едно от тях беше сляпо в следствие на един лош вирус и на това, че никои от грамадния блок там където го намерих, не се бе заел да го излекува... След това по едно по две, все се натъквах на още малки паленца, които из улиците на Пловдив са много. А вече просто не мога да гледам мъките и жертвите на вън които сякаш никой не забелязва 

... Само ние хората ли сме важни и значими на този свят? Само ние ли трябва да живеем и да се радваме на синьото небе?? Само нашите дечица ли трябва да са добре и да са на сигурно място? А животинчетата дечица които също искат да си играят и да се радват? Които са се родили преди месец и те първа опознават този чуден свят на вън и си мислят че той е приятелски настроен, но изведнъж някаква кола слага край на живота им, този единстевен уникален дар който получаваме еднократно. Аз лично искам и те да са добре! Бих пожервал всичките си скапани пари за това без да се замисля.. Това и правя и ще го правя до като дишам! С тези коли които постоянно убиват малките новородени хайванчета просто не можех цял живот и аз да си затварям очите все едно нищо не се случва... За това прибрах всички малки новородени котенца до нашия блок.

В момента подготвям един наш наследствен парцел от 5 декара от който смятам да си направя мой си импровизиран приют. Понеже съседите пуснаха жалба в общината и сега ще се опитват да ме гонят и това е просто най ужасното нещо което ми се случва в момента. Много по лошо е дори и от проблемите които имам с храната :((((.

След като разбрах за жалбата аз изтеглих голям заем от 30 000 лева за да си спася животинките и за да продължа да подържам каузата си да спасявам и да помагам на животните в нужда. За жалост тези пари се оказаха абсолютно недостатъчни за да го осъществя  Много съм разочарован но такъв е живота. Постепенно ще го довършвам но ще отнеме години. Въпреки че нямам такова заради милите ми съседи ... Не знам какво ще се случва за на пред но дано бог бъде милостив  Вече не ми остана друго освен да се моля  А и с тази финансова тежест от заема и още повече от всичките ми котки които имам и изхранвам в къщи, не просто няма да ми остават пари които да спестявам за да довърша приюта, ами няма да имам и за да си изхранвам животинките.

За това нямам абсолютно никакъв избор и реших да направя това албумче с надеждата че вие хора които прочетете това ще направите малка жертва и ще помогнете с каквото можете. Моля ви от сърце да ми пращате по малко храна.  
Месечните ми приходи са: 865 лева от заплата

Месечните ми разходи са:
Аз си пазарувам храната за животните с цели чували и стекове и я взимам на цени на едро, но и така 48 котета са непосилни за един човек. Заради тях от година и нещо съм се лишил от какъвто и да е личен живот за да пестя парите за храна, но с 865 лева няма как да покрия 48 котенца (48 x 20 = 960 лв) + всички други разходи (510 лв вноска за банков заем който изтеглих за да положа основите на моя бадещ приют за животни, 15лв телефон, 28лв кабелна + интернет, 10лв за консумативи в работата ми, и за мен поне 200-250лв за храна). Няма как да помисля за втора работа защото цялото ми време отива за обгрижване на животните.
------------


гр.Пловдив кв. Христо Ботев ул. Константин Геров №6
Пратете колета до офиса а аз ще си го взема от там. По евтино е и е Ако някой иска да помогне с храната за котенцата, нека ми пише. До нас на близо има офис на Еконт и може да ми пращате гранули, паучове или консерви.
Офиса на Еконт до нас е:

на 200м от нас.
Колета да е за Костадин Георгиев.
Пишете ми на лично съобщение за да ви дам и телефона си, ако ви го искат в Еконт.

На който не му се занимава с колети, ще ви оставя и банкова сметка. Аз взимам храната за котетата на куп като купувам по няколко чувала гранули, паучове, консерви и котешки пясък Бенто на веднъж всеки месец.

IBAN:BG71STSA93000011279427
БАНКА ДСК
КОСТАДИН ГЕОРГИЕВ

Още новини ТУК

TrafficNews.bg