Полицаи задържаха 59-годишния мъж, който премина през плажната ивица в Кранево с джипа си. Той е открит в Златни пясъци, като е установено, че не притежава свидетелство за управление. Не е ясно дали то му отнето или никога не е притежавал такова.

Припомняме, че свидетели чули джип с варненска регистрация да удря коли преди да стигне до водата. Последвало е леко спречкване с жена на плажа, а след това мъжът се е качил в колата и е шофирал през хавлиите на плажа с висока скорост в нетрезво състояние.

Според кмета на Кранево Румен Николов, мъжът е наемател на вилно селище в Кранево и е известен в района с предизвикателното си поведение.

По думите на кмета, мъжът не е директор, а работи като учител в Шуменско, но не знае какво преподава. Жител е на село Осеново, община Аксаково.

Материалите от направената проверка ще бъдат докладвани на РИОСВ и служители на инспекцията ще решат дали нарушителят ще бъде глобен за извършеното нарушение.

Директор на училище гази през плаж с джипа си, оказа се и пиянМъжът няма шофьорска книжка и превозното средство не е регистрирано