Поп-фолк певицата Емилия катастрофира, пътувайки с годеника си Жорж Башур. Автомобилът е шофирал млад мъж, чието състояние е най-тежко, съобщават източници на Нова тв.

Първоначалната информация гласи, че  един от хората, които са пътували в автомобила, е с опасност за живота. Към момента не е ясно каква е причината за инцидента и какво е състоянието на певицата и нейния годеник. 

*АКТУАЛИЗИРАНА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ 23,10 часа

Шофьорът на автомобила е в реанимацията в изключително тежко състояние с черепно-мозъчна травма и гръдно-коремна травма и опасност за живота. 

Емилия е настанена в клиника по хирургия с гръдна травма. Годеникът й Жорж Башур е с лицева травма в лицево-челюстна хирургия.

И двамата са без пряка опасност за живота.

По информация на TrafficNews.bg певицата не е пътувала към място за участие. Тя е ангажирана утре вечер в София и в събота в Златни пясъци. Заради инцидента от тази вечер обаче не е ясно дали ще изпълни ангажиментите си. 

Емилия е родена в семейството на Радка и Янчо Вълеви. Има сестра, която е по-голяма с три години от нея на име Даниела. Като малка Емилия е била палаво и буйно дете. Често е боледувала и самата тя казва, че едва ли не е израснала по болниците. На 12-годишна възраст започва да учи народно пеене при Живка Казакова и Димитър Колев.

 След това продължава обучението си в училището в Широка лъка. Три години по-късно младата певица се отказва, за да подпише договор с музикална компания „Пайнер”. От димитровградската компания я одобряват, въпреки че гласът ѝ е необработен. Междувременно Емилия продължава обучението си в музикална паралелка в Димитровград и завършва през 2000 г.

На 11 май 2008 г. ражда първородния си син – Иван. На 3 октомври 2016 г. Емилия стана майка за втори път като роди дъщеря си Мира.