Мъж нападна жена след катастрофа в центъра на Пловдив. Побойникът се е возил в такси, когато е станал инцидентът.  След скандал във връзка с произшествието, пътникът започнал да блъска и удря пловдивчанката. Заради нападението агресивният мъж отнесе 3 хиляди лева глоба, наложена от съда.

Грозната случка е станала в нощта на 10 май 2017 година. На кръстовището между улиците „Капитан Райчо” и „Петко Д. Петков” две коли – Мерцедес и такси - Кия се ударили. Немският автомобил, шофиран от млада пловдивчанка, минал на знак „СТОП” и отнел предимството на жълтата кола.  Виновната водачка била придружавана от нейна приятелка, а в таксито пътували мъж и жена – клиенти. Пострадали при ПТП-то е нямало.

След инцидента таксиметровият шофьор започнал да крещи на виновната шофьорка, че не можела да управлява. Тя не отговорила на обидите му, а се опитвала да му обясни, че има всички необходими документи,включително и полица за сключена застраховка „Гражданска отговорност”, за да се покрият причинените  от  нея  щети.

За ПТП-то била уведомена и полицията.

Докато дойдат органите на реда двамата водачи започнали спор кой с каква скорост е карал. Докато слуша обаче разправията, пътникът в таксито се изнервил, изскочил от жълтата кола и започнал да снима както колата на жената, така и самата нея. След това започнал да звъни по телефона си и само за минути на мястото на инцидента пристигнали две коли с хора. Уплашени двете жени от мерцедеса започнали да звънят на спешния телефон 112. Виждайки това, разярено мъжът започнал да крещи на водачката, че жена му е пострадала при инцидента, блъснал я силно в гърдите и й забил няколко юмрука в лицето и по тялото.

Докато нанасял ударите, я обиждал и крещял по неин адрес, че е лека жена и „ще ви убия”, „ще ви запаля”.  Обиди били насочени и към приятелката на потърпевшата. Двете жени бързо влязли в мерцедеса, заключили се и продължили да звънят на полицията.

На мястото на скандала пристигнал приятелят на потърпевшата приятелка. Той и двете жени от немския автомобил веднага отишли в сградата на Четвърто районно, което е само на няколко метра от мястото на инцидента.

При пристигането на органите на реда на катастрофата двете потърпевши жени разказали всички. Виждайки униформените, подкреплението на агресивния мъж, духнало. През това време пътникът от таксито продължавал да крещи, че на жена му й е прилошало. Виканата е била линейка и с бременната съпруга потеглили към болницата.

Местопроизшествието било обработено и всички са били свободни да се прибират.

Ден след мелето, пребитата шофьорка посетила болница, където си изкарала медицинско. С него тя подала жалба в полицията за нанесен побой. В документа от медиците е било упоменато, че на пострадалата са били причинени две кръвонасядания на гърдите в лява и дясна гръдни половини, довело до болка и страдание без разстройство на здравето.

Няколко месеца нападателят е бил привлечен като обвиняем за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Разпитани са били всички присъстващи на грозната сцена, направена е била разпечатка на разговорите до телефон 112.

Преди дни мъжът се изправи пред съда, за да чуе наказанието си. Той е признат за виновен за циничното и грозно деяние. По настояване на прокуратурата, той е освободен от наказателна отговорност. Въпреки това му е наложена административна глоба.