27-годишна жена от Сливен е блъснала два автомобила след употреба на наркотици. Това съобщиха от ОДМВР – Сливен.

Около 14.45 часа вчера на булевард „П. Хитов“ 27-годишна жена управляваща лек автомобил „Пежо-206“ не е спазила дистанция, при което удря спрелия пред нея, за да отдаде предимство на пешеходци, лек автомобил „Ситроен“.

След което предприема движение на заден ход, без да се убеди, че пътя зад нея е свободен, и се удря в лек автомобил „Мерцедес“. От произшествието няма пострадали, причинени са материални щети. Полицейските служители установяват, че жената е неправоспособна и управлява под въздействието на наркотици - метамфетамин. Тя е отведена в РУ - Сливен и задържана за 24 часа.

Образувано е бързо производство. Номерата на автомобила са свалени, регистрацията е прекратена.

Припомняме, че серията на дрогирани жени, които блъскат автомобили, бе започната от 21-годишната пловдивчанка Габриела Медарова, която блъсна 10 паркирани коли след употреба на алкохол и опияти.

Заради ареста: Габриела се разделила с приятеля си Пачо, ще повтаря първи курс ВИДЕОСъдът прекрати делото срещу Медарова заради нарушения и го върна на прокуратурата

Следващият виден случай бе във Варна.
Там 24-годишно подпийнало момиче помля 6 коли. Според свидетели жената не се е опитвала да паркира джипа си, а просто е минавала по улицата, като е смазала 6 паркирани на ул. "Струга" в морската столица автомобила. На шофьорката е взета алкохолна проба, като по данни на полицията дрегерът отчел 1 промил алкохол.

Пияна варненка взе “пример“ от Габриела Медарова и помля 6 автомобилаБелият “ленд роувър“ на 24-годишната шофьорка също е ударен сериозно