Националната служба за охрана започва служебна проверка във връзка със снимките, за които се предполага, че са от спалнята на Бойко Борисов. 

Във фотосите на фокус е нощното шкафче, върху което има оставен пистолет и запалка за пури, а в отвореното чекмедже се виждат пачки с евро и златни кюлчета.

Както вече съобщихме, по време на извънреден брифинг по-рано днес Борисов обвини президент Румен Радев, че го следи с дрон.

Президентът Радев ме следи с дрон. Пуска го над къщата ми и когато съм там. И аз викам охраната и питам защо го пускат, те ми казват , че президента го управлява, това заяви премиерът Бойко Борисов по време на извъредния брифинг в централата на ГЕРБ. 

Борисов е категоричен, че снимките са направени от или с помощта на служители от охраната на НСО. "Има добри и смели момчета в НСО. Истински професионалисти. Но може някой да са го пробили с много пари. Десетки отидоха да работят при олигарсите, може да са пробили някой" предположи премиерът. "Една охрана се състои от 30-40 човека. Охраната на Радев спи в една и съща сграда с охраната на Радев. Нищо не е изключено" , коментира Борисов. 

Борисов с извънреден брифинг: Предупреждавах ви за тези компромати! Не могат да ме спратНашето политически протвиници ударих дъното, каза премиерът от централата на ГЕРБ

Борисов: Някой иска служебно правителство! Ние сме дошли с избори, ако не ни искат - ще си отидемИмам каса – за какво да си държа нещата до леглото? Питайте Бенатова тя прави филм, каза лидерът на ГЕРБ

Премиерът: Президентът Радев ме следи с дронИскат да убият флагмана, а в засада чакат президента, Цветанов, Манолова, Слави Трифонов. ДПС действат отзад, коментира Борисов