„Нашите политически противници удариха дъното – то не бяха тоалетни, спални, то не бяха манипулации. По-скоро въпросът е защо сега, а не преди изборите? Защото юли е важен, очакваме да отпадне Механизъмът. Вървим към Банковия съюз и Еврозоната – средата на юли ще имаме и парична независимост”, каза премиерът Бойко Борисов на извънреден брифинг от централата на ГЕРБ, като до него са всички знакови лица на партията.  Той каза, че те са станали неугодни, когато са извадили България от една орбита и пратили директно в нова със самолетите Ф16.  Той подчерта, че омразата е станала много ярка и силна, когато правителството е решило редица геостратегически проблеми. Освен това България е била единствената страна без миграция и справила се с пандемията.

„Имах разговор с Шарл Мишел днес, България да получи най-много пари в следващите месеци, като най-бедни и изостанали. Да вземем парите от кохезията, зеления сделка за работоспособност. Стартирахме Балкански поток. Утре ще излезе съобщение как за първи път се обединяват три големи компании в изключителен мощен консорциум за АЕЦ „Белене”.  За първи Дженеръл Електрик,  Рос АТОМ и френската компания ще участват заедно.

Е, и какво получаваме –компромати, манипулации… Всеки ден ви предупреждавах за тях. В КГБ учебниците пише, че когато създадеш един компромат, трябва да отвратиш, този, който гледа за себе си. Спалнята ми снимаха.. Едно момче да бяха сложили и направо да се хвърля оттук”, каза още Борисов. Той каза, че този компромат е бил правен за Евроизборите преди година. Нали сме демокрация, има избори, колко избори са  спечелили тези след нас? Видяха, че с избори не могат да ни бият. От тези 10 геостратегически  проекти  са за 100 години напред. Подреждат, монтират, струват – цели звукозаписни студия са създадени. Питайте всеки мой приятел от 20 години дали ме видял да пиям, да завалям? Негодници такива!”, каза Борисов.

„Юли е много важен месец - нито ще ме откажат, нито ще спрат – след юли могат да правят каквото искат”, каза Борисов.

Очаквайте подробности!