„Снимките на премиера в спалнята очевидно са направени от човек, който има близък достъп по него. Борисов има предположения кой може да го е направил. Възможно е да е бивш член на Изпълнителната комисия. Това, че Борисов е сниман докато спи, за мен е голям проблем. Защото говори, че той не е защитен, в момент, когато трябва да бъде”, каза депутатът Тома Биков пред Нова ТВ.  Сред т.нар. заподозрени е и Цветан Цветанов, който „имал достъп до „Бояна”, и до местата, на които Борисов стои”, каза Биков.

Според него материалите са сглобявани доста време и са събирани покрай Евроизборите. Той отрече банкнотите наистина да се намират в нощното шкафче на Борисов.

„Нека прокуратурата да провери, но за мен е монтаж. Снимана е стаята, а това, че премиерът е сниман как спи, минава всякакви граници. Защо се пуска в този момент, е друг въпрос. Ясна е битката, която се води с Божков”, коментира Биков.

Депутатът е на мнение, че предизборната кампания е започнала твърде рано. Според него, някои хора губят пари за антикампания. Той е категоричен, че партията ще удържи на компроматите и правителството ще издържи.