„Само след няколко месеца идват избори. Някой иска служебно правителство. Така милиард и нещо ще отпътуват в друга посока. Ние сме дошли с избори, ако не ни искат ще си отидем”, каза Бойко Борисов по време на извънредния брифинг на ГЕРБ в централата. 

„ Днес моя заместник напуснал с мотиви. Успех! До вчера викаше победа, а сега всички сме боклуци. Тези всичките компромати са правени преди Европейските избори. По мокета ги познах. Ако гледате внимателно, там където си спинкам сладичко, нищо не е променяно. Понеже Бенатова прави филм и знае , че имам каса. Как звучи , злато, евра, Ужас. Как звучи отвратително”, каза премиерът като отново се позова на похватите на КГБ – смесването на истини с лъжи.

„Защо ми е пистолет до главата? Децата ми се притесняват, внуците. Аз имам нормален живот, аз не съм стерилен.Нали преди ни критикуваха, че ловим само дребни риби. Сега ловим най- големите. Цитира се само едната страна. Ами питайте съдружниците му, давали ли са рушвети. Целта е да ни смачкам психически, после ще ни посегнат физически. Аз не се уплаших от Сретен Йосич, не се плаша и от Божков”, каза още Борисов.

Борисов с извънреден брифинг: Предупреждавах ви за тези компромати! Не могат да ме спратНашето политически протвиници ударих дъното, каза премиерът от централата на ГЕРБ

 

Бележка на редактора: Впоследствие Миролюба Бенатова се свърза с нас и изпрати следното уточнение: „Не съм правила филм, не знам какво има в шкафчето, не знам дали има каса и бих попитала дали парите от снимките са на премиера. Пиша ви, тъй като е нормално да кажа какво знам по случая, а и самият премиер препоръча да бъда търсена по споменатите от него теми, тъй като, както каза той, съм "жива и здрава".