Ето го поредният шофьор влязал в нашата класация „Спри на тротоар, прецакай пешеходец”. Наглец с джип спря върху тротоар и лиши пешеходците от място за преминаване. За това ни сигнализира наш читател. На редакторската поща на TrafficNews.bg, читателят ни бе любезен да ни прати и снимков материал. 

Въпросният автомобил бе спрял пред магазин на булевард „Васил Априлов”, преди кръстовището с Пещерско шосе. Вероятно, за да не си намокри обувките шофьорът е решил да наруши правилата за паркиране и да спре пред търговския обект, но не на пътя, а на тротоара.

„И как да минем по тротоара? Да вървим по булеварда и да ни блъсне кола ли? Като сме пешеходци да не сме втора ръка хора?”, гневно пита нашият читател.

„Забележете как е спрял. Ако си инвалид с количка или друго помощно средство не можеш да минеш”, допълва читателят на TrafficNews.bg.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

 TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

TrafficNews.bg