Мъж дебне вечер по тъмно и напада жени в столичния квартал "Хиподрума". За преживения кошмар от възрастна столичанка, изненадана на път за дома й, сподели дъщеря й Тодора Теодорова в социалните мрежи. Случката се е разиграла малко преди полунощ в понеделник. От столичния квартал "Белите брези" до "Хиподрума" я е следвал непознат мъж. 

Екипът на TrafficNews се свърза с Тодора Тодорова, която бе категорична - майка й отказва да разговаря с когото и да е било, заради преживяния шок.

"Майка ми е в емоционален срив. Нападнали са я с удар по гърба, съответно тя е паднала, слeд това нападателят й е запушил устата и започнал да я души. След това е започнал да я съблича, тя не е успяла да отреагира.

По нейни спомени две момчета и едно момиче са я спасили, веднага като са дошли нападателят е избягал. От удар в главата и целия преживян шок тя не помни много. В момента искаме да намерим и хората, които са й помогнали", казва още Тодора пред TrafficNews

След публикацията във Facebook се оказа, че има още нападения в района. Според дъщерята на нападнатата жена в Южния парк вчера се е разиграла подобна случка.

От СДВР потвърдиха пред TrafficNews, че има такъв инцидент. Очаквайте подробности.