Тялото на 15-годишното момиче от София, което морето погълна на 9 септември следобед в Китен, е открито днес. То е било на скалите в залива Атлиман, близо до плажно заведение, известно като Белият бар, съобщава "24 часа".

Малко по-късно от Областната дирекция на МВР Бургас потвърдиха новината. Три дни продължи издирвателната акция по суша, вода и въздух. Вчера и днес тялото е било търсено и от водолази. Днес на детското телце върху скалите се натъкнали служители на концесионера на плаж Атлиман, които заедно с полицаи от РУ Приморско оглеждаха района около залива.

15-годишната Рамира отишла на плаж заедно с майка си и двете си сестри. Влязла да се къпе с по-малката, която била на 14 г. Двете сестри навлезли в морето в неохраняема зона. Мъртвото вълнение и големите вълни бързо завлекли децата навътре и те почнали да се давят. По-малката била спасена от летовник, който се хвърлил в морето, но 15-годишната Рамира се удавила. Трагедията се разиграла пред майката на момичетата, която колабирала на плажа.