Маслинка, спасена от пловдивчани на оживен път, все още продължава да търси своите стопани. Близо 3 месеца никой не е изявил желание да осинови кученцето, което хората, грижещи се за него в момента описват като игрива и любвеобилна.

"Спасихме три кученца, две от тях са осиновени и спасени от живот на улицата, а Маслинка (така избрахме да я наречем) все още е в очакване на своите хора. Това е последното останало кученце от трите, изхвърлени на оживен път през март. Все още се намира в приемен дом, но скоро няма да има кой да се грижи за нея. Вече е вътрешно и външно обезпаразитена и ваксинирана. Маслинка е готова за своите любящи стопани. Тя е много игрива и любвеобилна, разбира се с други кучета и се учи много бързо. При интерес е възможен транспорт. Нека покажем, че има и добри хора, а не само такива които изхвърлят навън в студа и дъжда невинни същества. Ако я искате за верен спътник, може да се обадите на телефон 0988933236." - споделя нейната спасителка. 

На следващата снимка се вижда колко изплашена е била Маслинка, когато я намерена изхвърлена, а на горната-колко е щастлива, когато не се лута на улицата между колите и очакваща постоянния си дом и любовта в него.

Маслинка е сестричката на Скади (кученцето, което добри хора взеха от Фондация Спаси Ме). Нека да помогнем на животинчето защото всеки заслужава семейство и любов. 

Припомняме, че през месец март пловдивчани видяли как малки кученца пресичат път на автомобил, пътуващ към един от изходите на Пловдив. Те решили да спасят трите животинки, които според тях се намирали в опасност, а времето навън било крайно неблагоприятно.

Младежите прибрали на топло палетата, в изоставена къща, докато си намерят дом. Две, от общо трите кученца, захвърлени в покрайнините на Пловдив вече са осиновени от добри хора. 

Остава само Маслинка... нека и осигурим дом и семейство!

Осиновиха две, от общо трите кученца, захвърлени в покрайнините на ПловдивМаслинка все още търси своите стопани