Човек е бил откаран в болница, след като се е намирал в безпомощно състояние - паднал на тротоара на ул. "Герлово" в пловдивския жк "Изгрев". Инцидентът се е разиграл около 20 часа тази вечер, научи TrafficNews.bg

На местопроизшествието има огромна локва кръв, както и окървавени салфетки, превързочни материали и ръкавици на медиците. Санитарните отпадъци са изоставени посред тротоара, където мъжът е лежал.

Все още няма информация какво е причинило инцидента, дали на човекът му е прилошало и е паднал, или става дума за употребено насилие. На мястото е имало екип на спешна помощ и на полицията. 

Читател на TrafficNews.bg обаче е възмутен, че след като линейката и патрулката са отпрашили, тротоарът е оставен в покъртителен вид. 

"Локва кръв, санитарни материали... от тук минават деца за училище. Кой трябва да почисти?", пита нашият читател и изпраща видео от злокобната сцена. 

Пловдивчанинът сподели, че се е обадил със същото запитване на телефон 112, а оттам му отговорили, че ще уведомят Община Пловдив по отношение на непочистено местопроизшествие. Те обаче също не могли да му дадат какъвто и да е отговор за това кой е отговорен. 

Кадрите не са подходящи за хора под 16-годишна възраст, както и за такива с по-лабилна психика: