Преди ден, наша читателка ни сигнализира за намерено куче в района на Тет Ленин, което приюти в дома си, докато бъдат открити стопаните му. 

Куче с леденосини очи се изгуби в района на ТЕТ-а, помогнете да намерим стопаните СНИМКИЖивотното е женско и има на себе си червена каишка

Загрижената пловдивчанка извела кучето на разходка, но докато вървели, то се отскубнало от ръцете й и побягнало. От нейна страна било почти невъзможно да го настигне и хване. 

Явно на пъргавото животно не му харева да стои на едно място и е решило да погостува и на друго място. 

То привлекло вниманието на момиче, което го забелязало да се лута само на бул. Васил Априлов, а част от каишката му липсвала. Добрата пловдивчанка също го взела под крилото си и силно се надява красивото куче най-сетне да се върне обратно при стопаните си. 

Припомняме, че бялото животно, което се откроява с леденосини очи е женско и има на себе си червена каишка, но няма номер или име, нито пък чип. 

Според думите и на двете ни читателки, то е изключително дружелюбно, кротко и си личи, че е гледано. 

Ако имате информация за стопаните или познаете своето куче, не се колебайте да ни потърсите на редакционен телефон 070010248, да ни пишете на имейл: redaktor@trafficnews.bg или да повзъните на жената, при която се намира животното в момента на телефон 0888 127 679.