Количката на Гого се счупи! Моля ви, ако някой има количка и не я ползва, да ми услужи, докато закупя нова! Количката е животът на Гого!

Това изплака майката на 21-годишното момче - Юлия Старчева. Пред TrafficNews.bg тя сподели:

"Той е много силен и се получава този проблем, че понякога ги чупи. Тъй като доста рита с краката и когато излезем навън, става буен, и... този път така се счупи количката. Когато може, мъжът ми ги оправя, за да се придвижваме, но този път не става. Гого не може да се вози в стандартна количка, защото няма инстинкт за самосъхранение. Моделът е Open Box Patron Tom 4. На нашия пазар ги предлага само една фирма. Обикновено са около 3000 лв."

Припомняме тъжната история на момчето: Преди години, след ваксина той се разболява от менингит, вследствие на което остава инвалид. След установяване на диагнозата лекарите започват да го лекуват, но подобрение няма. Гого изпада в кома в продължение на 10 дни.

От тогава до ден-днешен целият свят на момчето е концентриран в тази количка. Сега Гого остана без нея и има нужда от добри хора, които да помогнат на момчето. Дори и да не притежавате точно този модел количка, можете да помогнете с парични средства на семейството, за да закупи нова. Телефонът на Юлия - майката на Гого, е ‭+359 88 8819715‬. Да помогнем!