Знаете ли, че първите агрегати, наподобяващи съвременните трактори, се появяват още в средата на XIX век. Днес този тип машини продължава да бъде една неизменна част от земеделската работа на полето. Само че в една своя много по-усъвършенствана версия.

На съвременния пазар се предлагат колесни и верижни трактори. Както нови машини, така и втора употреба. Всички те обаче се различават по ходовата си част. Двата типа имат своите предимства и минуси. Но пък могат да се използват от малки, средни, и  големи земеделски производители .

Кои са най-добрите трактори

На сайта на Titanmachinery.bg може да намерите огромно разнообразие от различни модели трактори на американския бранд Case IH. Със сигурност няма и един земеделски производител, който да не се е уверил в качествата и достойнствата  на този бранд. 

Сред най-популярните на българския пазар серии са: Steiger, Quadtrac, Magnum, Puma и Maxxum. Всички те се предлагат в различни конфигурации спрямо мощност, трансмисия, задвижване и хидравлична система, така че да гарантират максимален комфорт и перфектно свършена работа на всеки един земеделец в България.

Как да изберем правилната техника

Дали малък трактор или пък голям и мощен такъв, е въпрос на личен избор, както и на преценка според големината на стопанството, обработваемите площи, вида на културите и т.н. Всъщност изборът на подобен тип техника е важна стъпка за всяко едно стопанство, затова фермерите трябва да преценят внимателно каква точно машина да закупят.

На какво да обърнете внимание

  • Марката;
  • Двигателя;
  • Гаранцията и сервизното обслужване; 
  • Разхода на гориво;
  • Лесен достъп до агрегатите;
  • Комфорта при работа.

Намерете ни онлайн

На сайта Titanmachinery.bg ще откриете множество обяви за всякакъв вид техника. Не губете време, а открийте още сега правилния трактор на най-добрата цена чрез нашите обяви! Имате въпроси? Потърсете ни на 0888 444 233 или ни изпратете онлайн запитване.