"От шеф Ангелов и всичките шефове в Hell’s Kitchen България можеш да научиш страшно много неща. Сред останалите участници имаше и много добри хора, но имаше и такива, които се стремяха към победата на всяка цена. Докато за мен победата беше да уча нови неща. След като видях, че няма вече какво да науча, просто се предадох и си казах “стига толкова”, сподели Гичка пред Лора Крумова в “Събуди се”.

Колоритната участница в състезанието за професионални готвачи приключи своето участие във формата тази седмица, класирайки се на седмо място.

“Започнах да готвя във фурната на моите родители, когато бях на 15-16 години. Работех само нощна смяна. От малка имах желанието да се докосна до тестото, когато гледах майка ми. Трепериш над него като бебе. Не е лесна работа.”, разказа Гичка.

“Никога няма да кажа, че мога всичко, защото човек се учи, докато е жив. Благодарна съм на майка ми и баща ми, че ме научиха да се трудя”, разкри участницата в Hell’s Kitchen България

“Няма да отварям свой ресторант засега. Това ще стане след много време, когато придобия много знания и опит. Със сигурност в моето заведение ще се предлага традиционна българска кухня.”, сподели тя по повод на бъдещите си планове.