Феди Башур! Така се казва 19-годишният младеж, който предизвика зверската катастрофа, в която пострада както самият той, така и баща му Жорж Башур и годеницата му певицата Емилия

Тежката катастрофа стана на магистрала „Тракия“, където момчето пришпорило колата с висока сила и се е получил аквапланинг.

 

И тримата са настанени в столичната болница „Света Анна“. Певицата е настанена в хирургия с гръдно-коремна травма, без опасност за живота, за наблюдение. Годеникът й е настанен в ЛЧХ с обработени травми, без опасност за живота. Няма да има никакви последици за здравето на певицата и нейния приятел. Не такова е положението с 19-годишното момче, пише Blitz.bg

Феди Башур е с тежка черепно-мозъчна травма със сериозно увреждане на мозъка. В моментa e на апаратно дишане. Той е толкова зле и е между живота и смъртта, че лично шефът на „Света Анна“ д-р Славчо Близнаков каза, че „прогнозата за него е по-скоро песимистична“.

Той не се нае с ангажимент да каже дали, ако момчето оцелее, ще остане инвалид. Само преди месец – на 26 април, Феди е навършил 19 години. Той има приятелка, която е американка и се казва Каролин, става ясно от фейсбук профила му. Момичето обаче все още не знае за тежкия инцидент, споходил приятеля й, тъй като тя е в Щатите, където учи и момчето.