Бутиков жилищен комплекс с изглед към Гребния канал и Родопите е е първата инвестиция на един от големите строителни холдинги в Ливан - Platinum Invest Holding под тепетата.  "Regatta Park West" дава заявка за една от най- елегантните и  стилни жилищни сгради, като проектът  се реализира  съвместно с пловдивското архитектурно бюро "Ер Те Консулт"  и международното студио "Бюро Интернешънъл".

"Regatta Park West" се намира на продължението на бул. „Шести септември”, на броени метри от най – голямото водно съоръжение под тепетата – Гребния канал.

Разположен на площ от 4 декара в най- зелената част на града, като комплексът се състои от 3 жилищни секции, като най- високата е 5 етажа. Бутиковата сграда е проектирана от арх. Радко Тодоров. Та е енергоефективна, с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. 

В жилищните секции са разположени 93 апартамента, като квадратурите  на жилищата са от 39 кв.м до 190 кв. м..  Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега, казва Рамес Сааде, мениджър Бизнес развитие в Platinium.

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп  и камери във  вътрешните части и периферията на комплекса.

"Regatta Park West"  ще разполага с достатъчно голямо подземно и открито паркиране в допълнение към подземни изби и складови помещения.

Проектът вече спечели първата си награда, като получи приза за  Най- атрактивна локация в конкурса за инвестиции в жилищни имоти „REI “ 2019, организиран от „Строителство Имоти“. 

Цените за жилищата започват от 750 евро на кв.м., като в началния етап клиентите ще се възползват и от промоционалните оферти на инвеститора. Купувачите, които  се интересуват, могат да се обадят на екипа за продажби, където ще получат информация и професионална консултация за покупката на жилище. Те могат да се свържат с компанията тел. на 0886 125 917 или да посетят сайтът www.platinumburo.com или фейсбук страницата на комплекса https://www.facebook.com/RegattaParkWest/.