17-годишно момиче от София на име Нанси Весиева е обявена за издирване. Тя е изчезнала преди 3 дни и оттогава никой от близките ѝ не знае къде се намира. 

Тийнейджърката е взела решението да избяга от вкъщи след спор с майка си, който възникнал след 10 часа сутринта на 22 август. 

От тогава тя не се е връщала у дома, не се знае и къде е била през нощта, разказва пред Trafficnews една от най-близките приятелки на Нанси. 
 
"Не е при нас. Всички нейни приятелки се познаваме взаимно. Избягала е без телефон, без интернет, нямаме никаква връзка с нея. Моля, ако някой я види веднага да се свърже с мен." - споделя Вероника, която разпространява снимки на Нанси в мрежата с надеждата, че приятелката и ще бъде намерена. 

Нанси Весиева е на 17 години, около 1.60 висока, с черна къса коса. Последно е забелязана в София, кв. Младост 2, близо до 39 училище, отивайки към 128 училище в парка и то сама.

Полицията вече се е заела с издирването на момичето. По рано днес майка и е посетила районното управление, но информация за 17-годишната Нанси все още няма.