Намереният мъртъв Муйдин Дураков в село Вълкосел най-вероятно е бит с дъска, съобщиха информирани. Мъжът бе открит около 4,40 тази сутрин на улица в селото. Намерила го жена, която тръгнала сутринта за работа в местен цех.

Муйдин е бил обезобразен с много видими следи от побой. Преди това той е бил в местно заведение и се е черпел със свои приятели. Към 4 часа е тръгнал да се прибира вкъщи. Не е ясно какво се е случило, но е паднал мъртъв на около 100 метра от заведението, пише 24 часа.

Откриха мъртъв човек край Доспат, подозират убийствоВъпреки всички събрани доказателства и признанията, все още има хора, които не са убедени, че той е убиецът

В селото е пълно с криминалисти, които разпитват всички хора, които са били в местната кръчма. По неофициална информация има 4-ма задържани, но не е ясно дали те са виновни за смъртта на мъжа. Муйдин и съпругата му отглеждат тютюн, имат 2 дъщери и внуци.

Човекът бил много скромен, влизал понякога в кръчмата и си пийвал, но не бил заядлив нито пък никога се е замесвал в скандали. Цялото село е потресено от жестоко убийство, казаха хора от Вълкосел.

Снимка: Архив