Проектът на една от най- атрактивните жилищни сгради в Пловдив "Regatta Park West"  е сред победителите в конкурса за инвестиции в жилищни имоти „REI “ 2019, организиран от „Строителство Имоти“. Комплексът е първата инвестиция на един от големите строителни холдинги в Ливан - Platinum Invest Holding под тепетата и се реализира  съвместно с пловдивското архитектурно бюро "Ер Те Консулт"  и международното студио "Бюро Интернешънъл". Той спечели приза за "Най- добра локация" , тъй като е разположен в района на Гребната база с изглед към най- голямото водно съоръжение в Пловдив - Гребния канал и Родопите. Церемонията по награждаването се проведе в галерия "Аетерна" в Безистена. 

В категория „Инвестиция“ бе отличен „Plovdiv City Park“ 2. Победител в категория „Среда на живот“ стана „Марково Вилас Парк“. Призът за енергоефективност бе присъден на „Kamenitza Residences“.

"Regatta Park West" е разположен на площ от 4 декара в най- зелената част на града, като комплексът се състои от 3 жилищни секции, като най- високата е 5 етажа. Бутиковата сграда е проектирана от арх. Радко Тодоров. Та е енергоефективна , с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. 

Повече информация за комплекса можете да намерите на фейсбук страницата на "Regatta Park West".

 

Голям ливански холдинг с атрактивна инвестиция в ПловдивPlatinum Invest Holding започва строителството на бутиков жилищен комплекс на Гребната база