Може ли да се съчетае нов и модерен жилищен апартамент с удобството на самостоятелен двор? Отговорът е да! PIMK Build стартира новия си проект в най-зеления район на Пловдив – „Западен”. Той е за модерен жилищен комплекс, като апартаментите на първите етажи ще имат самостоятелен двор.

Комплексът ще бъде от затворен тип, като ще има 5 жилищни секции с по 6 етажа, а общият брой на апартаментите е 92.  Друго голямо предимство на комплекса е, че ще има собствена детска градина с голям двор за игра.

Очаква се скоро първата копка на комплекса, а точното му местоположение е на бул. „Пещерско шосе” с улица „Елин Пелин”, което е на изключително добро комуникативно място.

Цените на новия проект на PIMK Build, в най-зеления район,  са много атрактивни - до кота нула жилищната по  500 евро на кв.м. След кота нула цената става на 600 евро на кв.м. Схемата за плащане е - 20 % капаро от общата сума, 20 % на кота нула, 40 % на Акт 14 и 20 % на Акт 16.

Другите два проекта на PIMK Build също са в напреднала фаза.

Компанията завършва и проекта си в София, където се строи жилищен комплекс в модерно столично предградие. Зданието се намира на 45 метра от централния булевард Европа. Не е за подценяване, че  мястото е удобно за бързо предвижване както с кола , така и с градски транспорт.  Сградата се състои от апартаменти, магазини, подземни и партерни гаражи.  Цената на жилищата там започват от 700 евро, което е изключително атрактивна цена за тези райони на София.

За сградата на бул. „Дунав” в Пловдив повече информация може да научите:

Откриват до месеци първата жилищна сграда, вдигната от голяма пловдивска компания СНИМКИЖилищният комплекс на бул. „Дунав” се превърна в хит на пазара за имоти

Подробности за апартаментите се дават на телефон 

089 3345784