Световноизвестният DJ David Penn пристига в града под тепета специално за гостите на W Garden. Цяла вечер ще звучат невероятни парчета, които ще поддържат атмосферата в клуба. Легендарният DJ ще се качи зад пулта на 7 септември и ще покаже какво означава истинско парти до сутринта.

Той е икона на испанската музикална сцена с повече от 25 години успешна кариера. Многократно е награждаван за най-добрия хаус DJ. David Penn е и продуцент на над 200 продукции. Неговите тракове „Lovin’ U” и „Con Son” са сред едни от най-предпочитаните летни хитове на испанския остров Ибиза. Той е сред най-търсените DJ в световен мащаб за партита и фестивали. Неговите ремиксове звучат в най-добрите клубове по целия свят.

Клубът готви и много музикални изненади и незабравими вечери в края на месец август! Още в идния четвъртък, зад пулта на клуба ще застане диджей Djane Flamme, тя ще слее модерното звучене с античния дух на града.  

Голямата изненада за пловдивчани и гости на града предстои на 30 август (петък), когато на сцената ще се качи популярнага хип-хоп група - Ъпсурт! Създателите на тоталния хит „3 в 1” обещават мега парти до малките часове на вечерта.

В събота вечер в клуба пристига DJ D-Trax.