За поредна година козметична компания Christian of Roma Group беше партньор на звездния концерт на Годишните музикални награди на БГ радио.

Екипът на Christian of Roma Academy се погрижи за косите на участниците и известните личности, които връчиха награди на звездите. На терен бяха стилистите Антоан Андерсън, Ваня Тодорова, Емилия Балталиева, Кремена Ангелова, Нина Ракова, пише Glasnews.bg 

Зрителите на най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България видяха за първи път на живо бъдещите хитове за 2022 година. Сред изпълнителите, които направиха своите премиери са Миро, ALMA, DARA, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Dara Ekimova, Мария Илиева, група Остава, Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и други. 

Любо Киров е големият победител на вечерта. Един от най-големите български артисти взе три отличия на церемонията, която се проведе в петък вечерта в Пловдив.

„Целуни ме“ беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто автор е Любо Киров. В категорията БГ Комбинацията статуетката отново отиде при изпълнителя за песента „Където няма време“, в която си партнира със Станислав Сланев-Стенли и Христо Мутафчиев.

Наградите идват в една изключително силна творческа година за Любо Киров. През април той издаде дългоочаквания от всички фенове нов албум „Целуни ме“. Именно на представянето му в София музикантът направи и премиерата на видеото към песента „Усеща се сила“ с кадри от знаковия му концерт в зала „Арена Армеец“, който беше на 26 октомври миналата година.

Преди по-малко от месец, на 22 май, пък Любо Киров излезе на сцената в легендарната лондонска зала Troxy за грандиозен концерт на световно ниво и първи с подобен мащаб за него.

В следващите месеци Любо Киров ще направи турне в страната, за да представи новия си албум. Лятото феновете ще могат да се насладят на музиката му на открито във Варна - на 21 юли, в Бургас – 3 август и в Пловдив – 9 август. Всичко ще завърши с голям концерт в зала 1 на НДК на 4 ноември.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за най-добра песен, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор във втори пореден сезон на „Гласът на България“.