Избират претендентките за титлата „Мис България Пловдив” 2024 през месец март. До кастинга остават само няколко седмици, в които всяка дама, която смята, че е достойна да представи града ни на конкурса „Мис България”, има възможност да се запише.

Кастингът, на който ще бъдат избрани най-впечатляващите дами ще се проведе за първи път в най-голямата зала за ивенти в Пловдив – Etra Hall, част от мегакомплекса 7POINTS на 17 март в 13:00 часа.

Тогава професионално жури ще подбере най-достойните претендентки, които ще се състезават за престижната корона.

Официалният конкурс ще се състои малко по-късно отново в Etra Hall, а победителката ще представи града под тепетата на конкурса „Мис България”.

В надпреварата могат да взимат участие момичета на възраст между 17 и 24 години, с атлетично телосложение и готови да представят достойно нашия град на различни събития, корици на модни издания, ревюта и предавания.

Короната на новата носителка ще предаде миналогодишната победителка на титлата "Мис България Пловдив" 2023 Магдалена Табакова.

"Мис Пловдив- България 2023": Външният вид не трябва да е основа за самочувствието на човек, то идва отвътреМагдалена Табакова се чувства готова да представи Пловдив по най-добрия начин

Конкурсът „Мис България” 2024 и тази година ще бъде организиран и продуциран от г-н Гаел Бонел Санчес. Той е бизнесмен, продуцент, партньор, и мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios.

„Освен възможността да представят България и нейните традиции, да стават лица на големи марки, да получават финансови възнаграждения, защо да не предложим на участничките уроци по актьорско майсторство и роля в Холивудски филм”, сподели г-н Гаел Бонел Санчес, собственик на конкурса "Мис Франция".

Конкурсът за красота “Мис България” стартира през 1929 г., когато титлата печели Люба Йоцова. През 1967 година титлата грабва известната актриса Бранимира Антонова, а през 1995г. става Евгения Калканджиева, която се класира в ТОП 10 на международния конкурс за красота “Мис Свят”.

През годините състезанието за най-красивите българки се превръща в блестящ спектакъл, а титлата “Мис България” е мечта на всяка българка.В конкурса могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродушие. Сред известните победителки през годините са Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Ивайла Бакалова, Славена Вътова и други.

За информация и предварително записване: 0888501230 и 0895529310.