Магдалена Табакова е най-красивата пловдивчанка за 2023 година. Младата дама спечели престижната награда „Мис България- Пловдив” 2023 на 14 юли в Bushido club.

21-годишната пловдивчанка е мотивирана, усмихната и готова да представи града ни по най-добрия начин на конкурса „Мис България”, който ще се състои по-късно тази година.

Магдалена е завършила средното си образование в Средно училище „Цар Симеон Велики“ в Пловдив със засилено изучаване на английски език и информационни технологии.

В момента учи специалност „Психология” в Софийски университет и твърди че има намерение да запише още едно висше образование, тъй като е на мнение, че човек трябва да се учи докато е жив.

Красивата пловдивчанка е висока 1,78 см и полага грижи за фигурата си почти всеки ден. Най-често посещава фитнес, където практикува кардио тренировки, почитател е и на тениса.

Необвързана е и споделя, че фокусът и в момента е изцяло съсредоточен над личностното й развитие.

Вижте какво още разкри за себе си „Мис Пловдив- България” 2023 година пред TrafficNews:

- Какво е усещането да си носителка на титлата „Мис България- Пловдив”?

- Чувствам голяма отговорност, която е възложена на мен, за да представлявам всички красиви жени от града. Пловдив е известен с красивите си момичета и жени. Аз съм една от тях и имам задачата да представлявам достойно всички тях.

- Какъв човек си ти и кое твое качество смяташ, че впечатли публика и жури?

- Аз съм много позитивен човек. Относно публиката и журито, не смятам, че съм ги впечатлила повече отколкото ги впечатлиха и другите участнички, които бяха също изключително красиви момичета и всяка имаше свои поддръжници. Все пак са пловдивчанки и е логично в конкурса да участват такива красиви момичета. За мен е най-важно градът ни да бъде представен от най-перспективното момиче.

- Смяташ ли, че победата в конкурса ще те промени?

- Отличието, което получих от журито в деня на конкурса ме мотивира и зареди с много силна енергия да продължавам да правя това, което обичам.

- Помниш ли първата си изява на модния подиум и каква емоция усети?

- Всеки път, когато изляза на сцена, вълнението е като за първи път. Изпитвам много смесени емоции, пеперуди в стомаха, чувствам се щастлива.

- Семейството ти подкрепя ли те в това твое начинание?

-Родителите ми ме подкрепят много във всичко, което правя. Когато ги видя сред публиката, усещам подкрепата им. Преди самите събития също ме мотивират и знам, че са с мен.

- Какво е мнението ти за пластичната хирургия? Смяташ ли, че притежателката на короната трябва да е напълно естествена?

- Относно пластичните интервенции, които доста нашумяха в днешно време, вярвам че всеки има право да изглежда по начина, който го кара да се чувства най-добре. Ако някой иска да промени нещо във външния си вид, няма нищо лошо, стига да не се прекалява. Външният вид не трябва да е основа за самочувствието на един човек, за мен то идва отвътре.

- Учиш ли и ако да какво?

- В момента уча психология, имам намерение в бъдеще да запиша още едно висше образование. Смятам, че ние хората се развиваме през целия си живот и трябва да изучаваме всяка сфера, която ни е интересна.

- Успяваш ли да съчетаеш учението и модата?

- На този етап не е проблем, не мога да кажа, че никога не изпитвам затруднение с организирането на графика си, но за момента успявам да съчетавам и двете.

Снимка: Петър Пешев

- Обвързана ли си и ако да половинката ти подкрепя ли те относно твоето начинание?

- В момента нямам човек до себе си, фокусирана съм повече върху развитието си.

- Чувстваш ли се готова за предстоящата изява в конкурса “Мис България” и какви са очакванията ти?

- Много се вълнувам за конкурса “Мис България”. Нямам търпение да се запозная с останалите момичета. Очаквам да се забавлявам много.

- Какво правиш в един твой ден? Какви са твоите хобита?

- Когато нямам ангажименти, дните ми са доста еднотипни. Имам навика да се събуждам рано, закусвам и правя упражнения у дома. Отделям специално внимание на моето кученце Биги. Останалото си време от деня обичам да прекарвам с близките си.

- Спортуваш ли и как успяваш да поддържаш фигурата си? Спазваш ли хранителен режим?

- Спортувам почти всеки ден във фитнеса. Кардио тренировките много ми помагат да сваля напрежението и да прочистя мислите си. Почитател съм на тениса. Не спазвам определен режим, по-скоро гледам да се храня в умерени количества с качествени храни.

- Имаш ли идоли в модния свят, които те вдъхновяват?

- Още от малка се възхищавам на моделите на Victoria’s Secret, които са олицетворение на женствеността и нежността. Любимата ми модна икона е Кандис Суейнпоъл.

- Какви са целите ти?

- Целите ми в близките пет години са да завърша успешно висшето си образование и да започна да работя по специалността, която съм избрала.  В дългосрочен план мечтая за семейство.

- Какво би посъветвала младите момичета, които искат да тръгнат по твоя път?

- Това което искам да кажа на другите момичета е, че най-важното е да имат увереност в себе си, да положат достатъчно усилия, и всяка от тях може да бъде на мое място.

Екипът на TrafficNews пожелава успех на Магдалена Табакова и й пожелава да донесе короната на Мис България в родния си град.